Bili smo spremni, počeli smo, a posve je sigurno da ćemo nastaviti
Dragi svi,
pripremili smo se, počeli, a onda nas je prokletinja prekinula. Žalimo što ne možemo aktivnije pomoći u prevladavanju situacije, ali sve govori da je sada presudno biti pasivan. Ne izlagati se, što manje izlaziti. Budimo svi zajedno samodisciplinirani, strpljivi, i kraj će uskoro doći. Ne možemo bitno doprinijeti sada, ali smo uvjereni da će naš doprinos po konačnom obračunu sa virusom biti golem. Rekreacija ribolovom, boravkom u prirodi sigurno će doprinijeti vašoj relaksaciji od izolacije, samoizolacije, ili karantene. Učinit ćemo sve što možemo da vam bude ugodno, da ulov bude dobar, i da se što prije oporavimo, te zajedno krenemo dalje i naprijed.
Udruga športskih ribolovaca invalida Domovinskog rata Republike Hrvatske u veljači 2020. započela je provedbu projekta „Športskom rekreacijom i radom do socijalne uključenosti i kvalitetnijeg življenja“, sufinanciranog sredstvima Europske unije.
Cilj projekta jest doprinijeti povećanju socijalne uključenosti i unaprjeđenju kvalitete življenja HRVI/hrvatskih branitelja kroz uključivanje u aktivnosti športskog ribolova, rekreacije i radne rehabilitacije na otvorenom kao inovativnih oblika izvan-institucionalnih usluga.
Projekt će kroz nabavu opreme, jačanje kapaciteta članova udruge kroz edukaciju (ujedno i ciljane skupine) i provedbu športsko-rekreativnih programa (športski ribolov i vježbanje na otvorenom) omogućiti socijalnu integraciju i jačanje kvalitete življenja 250 HRVI/hrvatskih branitelj

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)