Greška
  • "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

    "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

    "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

    "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

dopisnicaDana 23.veljače u prostorijama udruge održana je promocija dopisnice s obilježjima i znakom udruge.

Promocija je održana uz mnoštvo gostiju, uzvanika i članova udruge. Među uzvanicima bilo je desetak najviših rukovoditelja Hrvatskih pošta i iz gradskog poglavarstva: gđe. Helfrih, Ivčević i Havelke Noršić, g. birgadir HV Miodrag Demo te g. Miro Laco pročelnik ureda gradonačelnika Zagreba.


Tog dana je Hrvatska pošta izradila pečat, koji je toga dana vrijedio u poštanskom prometu u cijeloj Republici Hrvatskoj.

Dvije djelatnice poštanskog ureda u Dubravi cijelo vrijeme promocije su svim zainteresiranim gostima ili članovima udruge pečatirale prigodne dopisnice. Izdavanje dopisnice je značajno iz razloga što će to ostati kao trajni spomen na djelovanje i postojanje naše udruge, a filatelisti iz svih krajeva svijeta rado sakupljaju baš takve prigodne poštanske materijale.

Naklada dopisnice je 10.000 komada, a distribucija u svim poštanskim uredima u RH. Dopisnica je izdana povodom deset godina od početka gradnje Ribolovno-rekreacijskog centra Granešina. Ta je dopisnica trajni spomen na djelovanje i postojanje naše udruge, i priznanje njenom uspješnom radu i djelovanju tijekom cijelog njenog postojanja. Time je našoj udruzi iskazana ogromna čast i priznanje, a na svim sadašnjim i budućim članovima je da opravdaju ukazanu čast i povjerenje.

promocija promocija promocija promocija promocija promocija promocija promocija promocija promocija

Dodaj komentar


Sigurnosni kod Osvježi