Greška
  • "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

    "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

    "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

    "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

natjecanjeVelikim natjecanjem na Veliki petak započelo je tradicionalno natjecanje u športskom ribolovu uz sudjelovanje 76 natjecatelja.

Bilo je zadovoljstvo vidjeti veliki broj članova udruge spremnih na natjecanje, i to bez obzira na radni dan. Mnogi su uzeli slobodan dan da bi sudjelovali na prvom kolu naše već tradicionalne revijalne lige. Staza oko jezera bila je gotovo u cjelosti zaposjednuta, 76 spremnih ribiča na znak glavnog suca g. Pintarića, svima znanog kao pinta, zabacilo je svoje udice i mamce u vodu. Natjecanje je počelo točno u 10 sati, a trajalo je do podneva.

Ulov je bio različit na različitim pozicijama. Negdje bolje, a negdje riba baš i nije lakomo napadala mamce. Po završenom natjecanju marljivi članovi udruge pripremili su za kolege obilje kvalitetnog i ukusnog fiš paprikaša, te su svi uz poneko piće pristupili konzumiranju pripravljenog fiša. Svi nazočni, njih preko stodvadeset dobilo je i čokoladno jaje, te su se nakon popijenog pokojeg pića razišli, noseći kućama ulovljene pastrve.

jezeroSlijedeće veliko, najveće godišnje okupljanje, je 27. travnja 2013. povodom 15. godišnjice osnutka UŠRIDRRH, a ujedno i kao dio Memorijala poginulim bojovnicima HOS-a grada zagreba.

Pozivamo sve članove koji se žele natjecati, sve članove koji žele nazočiti obilježavanjima, a i svi posjetitelji su toga dana dobrodošli. Fond nagrada će biti i više nego bogat, i gotovo je sigurno da će se za svakog natjecatelja naći poneka nagrada.

Kompletni rezultati, i poredak nakon održanog prvog kola biti će objavljeni uskoro.

Mnoštvo fotografija s natjecanja možete vidjeti na našoj facebook stranici:
ribolov-ušridrrh

Poslije Uskrsa centar počinje s radom za sve korisnike. 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod Osvježi