Greška
  • "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

    "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

    "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

    "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

Team buildingU petak 17. svibnja na ribolovno rekreacijskom centru Granešina održan je četvrti po redu team building za uposlenike Ureda za zdravstvo i branitelje grada Zagreba.

Oko jedanaest sati počelo je okupljanje, rijetko se viđa ali eto dogodilo se i to, više žena no muških. Nama je to bilo drago, tek promjene radi. Naši su članovi kao i uvijek pripremili pribore, štap, podmetač, čuvaricu i stavili se na uslugu damama, dok su muški uposlenici ureda zahvaljujući svojoj nevjerojatnoj okretnosti i spretnosti sami uspješno bojevali s ribolovnim priborom.

Ove nas godine za razliku od prošlih, vrijeme baš i nije poslužilo. Malo onako mrljavo, poluoblačno, kiša gotovada će pasti. Nije proteklo ni pola sata od početka ribolova kišica je počela, pa prestala, pa opet počela, dok napokon nije počela ozbiljna kiša, te prekinula dame i par muškića u ozbiljnom ribolovu. Ove godine ulov nije bio spektakularan, ali niti baš izrazito loš, no preživjeti ćemo do slijedećeg okupljanja vjerujući u nevjerojetne ulove. Dok se ne vodi vodila bitka i nadmudrivanje čovjeka i ribe dotle su članovi naše udruge pripremili jedan lončić od tridesetak litara čobanca i na roštilju ispekli stodvadeset pastrva. U međuvremenu se sjelatnicama i djelatnicima ureda, te članovima naše udruge priključio i dr. Zvonimir Šostar te se neko vrijeme družio sa nazočnima.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod Osvježi